Пошук

Концерт з нагоди Дня Конституції

Дата: 29.06.2023 11:37
Кількість переглядів: 95

Сьогодні, коли всі ми живемо в умовах боротьби за життя і безпеку, основні положення Конституції України мають для кожного з нас особливе значення, дуже вагоме. Тому особливим було і відзначення сьогоднішньої дати – Дня Конституції України.

На урочистостях, що відбулись у міському будинку культури, були присутні наші земляки, які вважають за честь гідно виконувати конституційний обов’язок з оборони незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України.

Подяки міської ради їм вручили в.о. міського голови Віталій Мацюк та заступниця міського голови Людмила Сімшаг.

Отже, за патріотизм і гідність, зразкову військову дисципліну, сумлінне виконання службових обовʼязків  та з нагоди відзначення Дня Конституції України відзначили старшого солдата Олексія Федоряку, солдатів Вадима Мельника, Сергія Швирла, Кирила Мєшкова, старшого сержанта Олега Черняка та молодшого сержанта Вадима Федоряку.

Також Подяку міської ради отримали бійці мистецького фронту. 

Вокально-хоровий гурт «Оберіг» будинку культури відзначили за активну громадянську позицію, організацію благодійних акцій на підтримку ЗСУ, вагомий творчий внесок в культурно-мистецьке життя та з нагоди Дня Конституції України.

Як завжди, талановитими були пісенні подарунки від творчих колективів нашого міста. Додало урочистого настрою і те, що саме в рамках святкового концерту з нагоди Дня Конституції вручили нагороди лауреатам Міжнародного фестивалю-конкурсу «Мости над Россю».

Долучились до творчої програми і діти: їхні виступи були сповнені життєвої енергії й бадьорого настрою. Саме заради них, дітей, та їхнього щасливого майбутнього і точиться сьогодні така важка боротьба. Боротьба за наші конституційні права і свободи. За право бути Українцями.

Переможемо! Разом здолаємо все!

Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора