Пошук

Позачергове засідання виконавчого комітету Корсунь-Шевченківської міської ради

Дата: 11.07.2023 17:08
Кількість переглядів: 244

         Фото без опису

 10 липня 2023 року відбулось позачергове засідання виконавчого комітету Корсунь-Шевченківської міської ради під головуванням в.о. міського голови Віталія МАЦЮКА, на якому були присутні 15 членів виконавчого комітету.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Після затвердження порядку денного, присутніми членами виконавчого комітету було розглянуто 17 питань різних сфер життєдіяльності громади.

Зокрема, серед інших, було погоджено:

  •  Програму фінансування утримання та забезпечення діяльності Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Корсунь-Шевченківської міської ради на 2023-2025 роки;
  •  Програму підвищення ефективності забезпечення громадського порядку та безпеки в судах, органах та установах системи правосуддя на території Корсунь-Шевченківської міської територіальної громади на 2023-2027 роки;
  • Програму покращення якості надання адміністративних послуг в ТСЦ 7144  РСЦ  ГСЦ МВС в Черкаській області на 2023-2025 роки;
  • Програму фінансової підтримки Комунального закладу «фізкультурно-оздоровчий спортивний клуб «Колос» Корсунь-Шевченківської міської ради Черкаської області на 2023 рік.

На підставі звернення виконавчих органів Стеблівської селищної територіальної громади та Селищенської сільської територіальної громади членами виконавчого комітету було підтримано рішення погодити встановлення тимчасових пам’ятних дощок загиблим героям Революції гідності та російсько-української війни на Алеї Слави (площа Героїв Майдану в центрі міста) за кошти виконавчих органів відповідних рад. Водночас, було погоджено проєкт оздоблення «Алеї Героїв» на центральній площі міста.

За пропозицією в.о. міського голови Віталія МАЦЮКА були внесені та підтримані членами виконкому зміни до складу топонімічної комісії при виконавчому комітеті Корсунь-Шевченківської міської ради.

У зв’язку зі змінами в структурі апарату міської ради, її виконавчих органів та кадровими змінами, членами виконавчого комітету було  підтримано внесення змін до Положення та складу конкурсного комітету з визначення автомобільних пасажирських перевізників на міських та приміських маршрутах загального користування в Корсунь-Шевченківській територіальній громаді.

Оскільки у процесі виконання бюджету міської територіальної громади виникають зміни обставин та умов, на основі яких готувався проект бюджету міської територіальної громади на відповідний рік, що призводить до зміни відповідних показників та їх перерозподілу - важливим було схвалення членами виконавчого проекту рішення «Про внесення змін до рішення Корсунь-Шевченківської міської ради від 19.12.2022 №39-45/VIII «Про бюджет Корсунь-Шевченківської міської територіальної громади на 2023 рік», з метою забезпечення ефективного використання коштів бюджету міської територіальної громади, шляхом розподілу додаткового фінансового ресурсу, отриманого від перевиконання дохідної частини загального фонду бюджету міської територіальної громади за січень-червень 2023 року та перерозподілу видатків для вирішення найнагальніших, у тому числі і соціальних питань.

 

Із прийнятими рішеннями можна ознайомитись в розділі «Архів документів» на офіційному вебсайті міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора