Пошук

Зустріч з представниками Головного управління Національної поліції в Черкаській області.

Дата: 18.07.2023 17:57
Кількість переглядів: 426

Фото без описуЗ метою покращення службової діяльності, налагодження більш тісної комунікації, сьогодні, 18 липня, у залі засідань Корсунь-Шевченківської міської ради відбулася зустріч з представниками Головного управління Національної поліції в Черкаській області. 

Зокрема, до заходу долучилися заступник начальника управління головної інспекції ГУНП в Черкаській області, підполковник поліції Богдан Гадайчук, начальник відділу службових розслідувань управління головної інспекції ГУНП в Черкаській області майор поліції Володимир Міщенко та начальник відділення поліції № 1 Ярослав Сташків, які розповіли про базові та важливі принципи роботи.

Під час зустрічі розглянуто ряд важливих питань для налагодження відкритого діалогу між поліцією та громадськістю з метою підвищення рівня публічної безпеки та порядку на території громади. Детально зупинилися на деяких програмах Національної поліції України, зокрема, "Поліцейський офіцер громади" та Custody Records: система фіксації всіх дій щодо затриманої особи. Також порекомендували здійснювати фотофіксацію та надсилати на Telegram канал «Безпечна Черкащина» ( https://t.me/bezpechna_cherkashina ) усіх порушень для швидшого реагування працівниками поліції.  

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора