Пошук

Інформує народний депутат України Андрій Петрович Стріхарський

Дата: 20.07.2023 18:54
Кількість переглядів: 74

15 липня в Одесі за моєю ініціативою пройшла матчева зустріч між молодими боксерами Черкаської та Одеської областей.

Під час зустрічі відбулось 9 поєдинків між збірними, причому один із поєдинків був професійним.

Матч завершився перемогою одеситів, але був й переможець і з Черкащини — майстер спорту, призер чемпіонатів України Максим Кофан.

Був радий вручити посвідчення майстрів спорту спортсменам, які вибороли його на минулих чемпіонатах Джамалу Кулієву, Анастасії Крамаренко, Расулу Гулієву.

На турнір завітали очільник Одеської обласної ради та голова Одеської обласної організації політпартії "Слуга Народу" Григорій Діденко, секретар Черкаської обласної організації політичної партії « Слуга Народу» Олексій Пєчніков, начальник управління з фізичної культури та спорту ОМР Руслан Пуздрач, віцепрезидент ФБОО, президент федерації К1 Одеської області Валентин Федоров, депутати міського та обласного рівнів від "Слуги Народу", видатні спортсмени та інші гості і вболівальники.

Під час урочистої церемонії нагородив за розвиток боксу в Україні голову Одеської обласної ради Григорія Діденко та представника Федерація Боксу Одеської області Олександра Гордієнко.

У вересні плануємо проведення зустрічного матчу в Черкасах.

Спортсмени мають змагатися, відточувати свою майстерність, щоб світ бачив наші перемоги та нашу обдаровану молодь. Ми у цьому переконалися на чемпіонаті України з боксу серед юнацтва, який проходив у червні в Черкасах. Переможці якого у серпні поїдуть представляти Україну на чемпіонаті Європи до Словенії, міста Марибор.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора