Пошук

Інформує народний депутат України Андрій Петрович Стріхарський

Дата: 21.07.2023 16:28
Кількість переглядів: 50

Під час робочої поїздки по округу взяв участь у молебні за Україну, який очолив Предстоятель Православної Церкви України Блаженнійший Митрополит Київський і всієї України Епіфаній у храмі на честь святого першомученика архідиякона Стефана у Городищі Черкаської області.

Митрополит Епіфаній проводить такі молебни у різних куточках країни заради миру та перемоги нашої держави й цього разу завітав до нашого округу.

Після молебну я звернувся до присутніх і зазначив, що сьогодні вкрай важливим є наше єднання, а спільні дії, зусилля та віра зроблять Україну непереможною.

На молебень були запрошені командири 110 бригади, які отримали від Предстоятеля благословіння та підпис на прапорі.

Після Городища відвідав Корсунь-Шевченківський, де зустрівся з представниками десяти громадських організацій, серед яких «Самооборона Майдану», «Корсунь-Січ», РОВО «Союз інвалідів України», Корсунь-Шевченківської організації ветеранів України, «Рух захисту довкілля і тварин», «Спілка підприємців м. Корсунь-Шевченківського» та інші.

Велика кількість активних громадян з чисельними питаннями та ідеями. Обговорили екологічну ситуацію з річкою Рось, впровадження принципів безбар’єрності, укрупнення територіальних громад, оподаткування для бізнесу, сховища у школах, місцеві проблеми.

Деякі питання вже опрацьовуються відповідними службами, ми працюємо і маємо плани з їх розвязання. Так, по річці Рось очікується виїзна нарада робочої групи на моєму окрузі у Корсунь-Шевченківському, яка затвердить план робіт.

Стосовно втілення принципів безбар’єрності, то це питання є одним з пріоритетних — в місті нараховується 2000 людей з обмеженими можливостями, які потребують зручних умов для життя.

Величезне коло питань вимагає більшої співпраці з громадськими організаціями, тому я запропонував створити наглядову раду при Корсунь-Шевченківській міській раді. Ми домовилися із громадськими організаціями, що вони підготують звернення, де викладуть свої ініціативи та бачення щодо тем, які ми обговорювали.

Спільними ініціативами, діями, молитвами захищаємо та будуємо непереможну та сильну країну! Віримо в Україну!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора