Пошук

Пам'ятаємо...

Дата: 27.07.2023 10:27
Кількість переглядів: 45

Фото без описуСьогодні минає дев’ять років, як перестало битися щире і сміливе серце захисника України, вірного та мужнього її сина Сергія Олександровича Білоушенка.

Народився Сергій Білоушенко 19 лютого 1993 року в місті Корсунь- Шевченківський Черкаської області. У 2010 році закінчив Корсунь- Шевченківську гімназію.

З 2011 року проходив військову службу за контрактом в лавах Збройних Сил України. Служив в 13-му окремому аеромобільному батальйоні 95-ї окремої аеромобільної бригади.

З весни 2014 року за покликом серця став на захист Батьківщини.

Сергій Білоушенко героїчно загинув у російсько-українській війні 27 липня 2014 року, під час боїв за місто Торез Донецької області.

Йому було лише 21…

За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, 14 листопада 2014 року Сергій Білоушенко нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно) та медаллю УПЦ КП "За жертовність і любов до України (посмертно).

Сергій був хорошим і люблячим сином і внуком. Він був вірним сином своєї Батьківщини і віддав своє життя за суверенітет та цілісність України. У пам'яті всіх він залишиться назавжди світлою людиною, яка не боялася труднощів і завжди була добрим другом...

Вічна пам'ять та доземний уклін Сергію Білоушенко й усім загиблим Героям!

Герої не вмирають, вони залишаються у наших серцях!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора