Пошук

День медичного працівника

Дата: 27.07.2023 14:03
Кількість переглядів: 39

Фото без описуСьогодні в Україні — День медичного працівника, який відтепер відзначатимуть щороку 27 липня.

Шановні медики! Ви щодня тримаєте медичний фронт, ризикуючи своїм життям та здоров’ям. Нехай ваша професійна кар'єра буде наповнена успіхами та досягненнями! Нехай ваші руки завжди бувають стійкими та точними, а ваші діагнози – такі ж правильні, як показники манометра.

Сьогодні очільник громади Віталій МАЦЮК, заступниця міського голови Людмила СІМШАГ та керуючий справами виконавчого комітету Дмитро ЖИЛЯЄВ привітали медиків нашої громади. За сумлінну працю, високу професійну майстерність, спрямовану на збереження здоров’я населення, відданість своїй справі медичних працівників відзначено Грамотами Корсунь-Шевченківської міської ради.

За зразкове виконання службових обов'язків, сумлінну працю в галузі охорони здоров'я, професійне надання медичної допомоги, відданість справі, активну громадянську позицію Почесною грамотою Черкаської ОВА було відзначено Полішко Ларису Іванівну.

Віримо, що найкращі традиції української медичної еліти — лікарська честь і громадянська відповідальність, висока моральність та інтелігентність, працьовитість і професійність — будуть тільки примножуватись та служитимуть на благо жителям Корсунь- Шевченківської міської територіальної громади.

Зі святом!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора