Пошук

Інформує народний депутат України Андрій Петрович Стріхарський

Дата: 01.08.2023 08:22
Кількість переглядів: 50

Важлива поїздка на донецький напрямок. Привезли та передали десять дронів “DJI Mavic 3” бійцям 110 окремої механізованої бригади імені генерала-хорунжого Марка Безручка.

Бригада відзначена Президентом України за бойові заслуги, хлопці щоденно ризикують життям та виборюють рідну землю. Квадрокоптери допоможуть виявляти ворога і координувати вогонь по ньому. Цю війну недарма називають “війною дронів” — вони вирішальним способом впливають на тактику проведення операцій. Лінія фронту має величезну довжину, операції проводяться на багатьох ділянках кожного дня і потреба у дронах постійна. Вони допомагають і знищувати ворога, і рятують життя наших бійців.

З командиром бригади, героєм України полковником Миколою Чумаком оглянули матеріально-технічну базу та побутові умови, в яких перебувають військові. Всі бійці мотивовані, зібрані, готові йти до кінця, перемагати ворога та звільняти рідну землю. З Миколою Миколайовичем обговорили подальшу співпрацю та потреби в обладнанні для прискорення перемоги над ворогом.

Наразі, крім дронів, на передовій потрібні вантажні позашляховики. Вже плануємо наступний етап допомоги, шукаємо автівки та інше обладнання для наших захисників.

В бригаді служать багато військових з Черкаської області, зокрема з мого округу.

Разом із з в.о. міського голови Корсунь-Шевченківського Віталієм Мацюком та секретарем Черкаської обласної організації політпартії "Слуга Народу" Олексієм Пєчніковим на передову були передані дрони, а зі створеного за моєї ініціативи Городищенського гуманітарного хабу “Злагода життя” (https://harmony-of-life.com.ua/) — харчові продукти швидкого приготування, кава, антисептики, лікарські засоби (жарознижувальні, антибіотики, знеболюючі, перев'язувальний матеріал, знеболюючі пластирі тощо).

Саме зараз, під час активного звільнення територій від ворожої навали, військовим надзвичайно важлива наша матеріальна, і моральна підтримка. Вже узгоджений перелік потреб бригади, вже йде пошук вантажних позашляховиків та іншого обладнання. Від наших західних партнерів ми потребуємо більше зброї — на всіх рівнях ми постійно про це говоримо і дякуємо всім за допомогу. Але сьогодні будь-яка допомога наближає перемогу, і разом ми переможемо!

Слава Україні!

Всі актуальні та законодавчі новини читайте в моєму телеграм-каналі (https://t.me/strikharskiy) та на сайті (https://strikharskyi.com/).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора