Пошук

Регіональний ветеранський форум «ГРОМАДИ – ЗАХИСНИКАМ»

Дата: 07.08.2023 11:26
Кількість переглядів: 144

Фото без опису

За ініціативи Черкаська обласна державна адміністрація та за участю представників центральних і місцевих органів влади, громадських і ветеранських організацій у Черкасах відбувся Регіональний ветеранський форум «ГРОМАДИ – ЗАХИСНИКАМ»🇺🇦

Участь у цьогму важливому заході взяли в.о. міського голови Віталій МАЦЮК та ветеран російсько-української війни, волонтер Валерієм Пшеничним.

Уже зараз ми маємо бути готові підтримувати соціалізацію захисників, які після фронту повернулися додому. До дій на випередження закликав начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець. Завдання влади не тільки на центральних, а й на місцевих рівнях – зробити максимум, щоб гідно зустріти наших героїв, допомагати їхнім родинам.

Наша громада уже зробила важливі кроки у цьому напрямку: в КНП "Корсунь-Шевченківська багатопрофільна лікарня" діє реабілітаційне відділення для соматичних хворих, зокрема для військовослужбовців та громадян, які знайшли прихисток у нашій громаді.

Окрім того, на останній сесії Корсунь-Шевченківської міської ради було затверджено Програму підтримки Центру психологічної реабілітації, відповідно до якої на базі КНП «Корсунь-Шевченківської ЦБЛ» буде надаватися психологічна реабілітаційна допомога військовослужбовцям, членам їх сімей, ВПО, особам, які опинилися в складних життєвих ситуаціях.

Штат цього Центру вже укомплектований і здійснюються підготовчі роботи для проведення ремонту приміщень з метою забезпечення комфортних умов перебування як пацієнтів, так і персоналу з урахуванням вимог щодо доступності маломобільних груп населення.

Наша лікарня, як зазначалось на форумі, єдиною серед громад області вже запустила роботу в цьому напрямку на рівні з медичними закладами міста Черкас.

Робота триває.

Разом ми — сила!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора