Пошук

"МОЛОДЬ - НАДІЯ ДЕРЖАВИ"

Дата: 14.08.2023 10:56
Кількість переглядів: 103

Фото без опису

Під такою назвою в Корсуні -Шевченківському 12 серпня на площі біля міського Будинку культури відбувся

благодійний культурно - мистецький захід з нагоди Дня Молоді.

Зібралися разом, щоб показати, що навіть у нелегкий час війни, молодь залишається сильною, об'єднаною та позитивною.

Справжні герої нашого часу - це молоді люди, які відчувають відповідальність за майбутнє нашої країни і наближають перемогу над російськими окупантами. Саме тому цього дня ми висловили їм нашу повну підтримку та вдячність.

До глибини душі нас вражає відвага молодих юнаків і дівчат, які зараз боронять нашу землю, захищають нас від знавіснілих ворогів. Тож в першу чергу віддали шану пам'яті молодим людям, які загинули в російсько- українській війні вшанувавши пам'ять полеглих молодих українських воїнів хвилиною мовчання.

Кожен присутній на заході мав змогу долучитись до благодійного вокального конкурсу «ГОЛОС МОЛОДІ.Корсунь-2023»;

зачаруватись виступами молодих співаків - Оксани Крохмаль, учасників молодіжного гурту "Witer Cats", учасників народного вокального ансамблю "Купава" (кер.Каріна Дробот), дуетом у складі Галини Білоус і Аліни Софієнко з Нехворощі,учасницею зразкової студії "Оріяна" Софією Потійчук (кер. Тамара Вінглевська) , взяти участь у майстер-класах, які підготували викладачі Віра Прокопенко і Катерина Паливода з мистецької школи та бібліотекар Юлія Рак з дитячої бібліотеки. На любителів солодкого чекала цукрова вата, а для найменших глядачів атракціон - надувна гірка; взяти участь в традиційній акції «Кольори моїх мрій», зробити фото біля організованих фотозон.

У вокальному конкурсі «ГОЛОС МОЛОДІ.Корсунь-2023» взяли участь конкурсантки - Анастасія Лисенко, Анна Нетребенко - студентка педагогічного коледжу (кер.Євгеній Тарасенко) та вихованки зразкової вокальної студії "Оріяна" центру дитячої та молодіжної творчості (кер.Тамара Вінглевська) Наталія Клименко та Аліна Софієнко, які продемонстрували свої вокальні здібності .

За умовами конкурсу, перемогу здобуває той учасник, який отримає найбільшу суму коштів у благодійну скриньку під час виступу від глядачів. За підсумками конкурсу перемогу здобула Лисенко Анастасія, зібравши найбільшу суму - 2350 грн, і була нагороджена стрічкою "Голос молоді.Корсунь - 2023", портативною блютуз колонкою та дипломом переможця. Кожен з учасниць отримали диплом учасника та флешку в подарунок. Привітала учасників конкурсу і директорка радіо "На хвилі Корсуня" Галина Добровольська - Рибалкіна, запросивши їх до співпраці - спробувавши свої здібності диктором на радіо, а переможниці вручила в подарунок павербанк.

Під час проведення благодійного культурно-мистецького заходу було зібрано коштів в сумі 13 363 грн. З них - 6207 грн з конкурсу "Голос молоді", 2206 грн.- з благодійної скриньки та 4950 грн. від родини Криволап за продаж солодкої вати.

Всі зібрані кошти передані Громадському об'єднанню "Мережимо Перемогу" на придбання матеріалів для плетіння маскувальних сіток, яких так потребують наші ЗАХИСНИКИ.

Захід завершився, але це тільки початок нашого спільного шляху. Ми віримо, що наша молодь - це сила, яка здатна змінити світ.Наша єдність,воля та наполегливість приведуть нас до ПЕРЕМОГИ над будь- якими ворогами.

Нехай День Молоді подарує вам натхнення силу і незламну віру в майбутнє.

Директор МБК Світлана БОЙКО

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора