Пошук

І буде вічно Україна!

Дата: 24.08.2023 09:59
Кількість переглядів: 162

Фото без опису

День Незалежності України – найголовніше свято держави. 24 серпня – це не просто День народження держави, це світле свято здійснення мрій і сподівань багатьох поколінь наших предків, які з любов’ю творили і плекали українську націю, рідну мову, самостійну державу, мужньо боролися за її майбутнє.

Цього року ми знову святкуємо день Незалежності України в умовах війни, Україні вкотре доводиться відстоювати свою свободу та право на життя На жаль, ми змушені відмовитися від звичного святкування, щоб не наражати на ризик життя людей. Але цей факт не заважає нам, як і завжди, традиційно у цей день вдягнути вишиванки, або прикріпити до одягу стрічки в національних синьо-жовтих кольорах, виконати гімн і разом помолитися про якнайшвидше настання миру в рідній країні.

З нагоди Дня Незалежності України у Публічній бібліотеці Корсунь-Шевченківської міської ради діє тематична книжкова виставка «І буде вічно Україна», де представлено документальні, літературні, творчі та художні роботи, присвячені історії формування української державності, боротьбі Українського народу за незалежність своєї держави, вшануванню пам’яті громадян, які загинули у боротьбі за територіальну цілісність та державний суверенітет України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора