Пошук

Щорічна педагогічна конференція

Дата: 30.08.2023 14:08
Кількість переглядів: 77

Фото без опису

Вже традиційно перед початком нового навчального року освітянська родина Корсунь-Шевченківської міської громади збирається на щорічну педагогічну конференцію, щоб підсумувати минулий навчальний рік та визначити плани на 2023-2024 навчальний рік.

На початку заходу начальник відділу освіти, молоді та спорту Руслан Савчук презентував присутнім досягнення освітньої галузі громади за 2022/2023 навчальний рік та розповів про пріоритети на майбутнє.

Із вітальним словом до учасників конференції звернулася заступниця міського голови Людмила СІМШАГ. Висловила вдячність усім освітянам громади за невтомну працю на педагогічній ниві, побажала нових звершень та досягнень в роботі та вручила Подяки Корсунь- Шевченківської міської ради за професіоналізм, компетентність, відповідальність та сумлінне виконання обов’язків під час організації та проведення національного мультипредметного тесту у 2023 році:

Руслану Савчуку, начальнику відділу освіти, молоді та спорту Корсунь- Шевченківської міської ради;

Людмилі Морозюк, директору Корсунь-Шевченківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №1;

Оксані Левандовській, методисту методичної служби відділу освіти, молоді та спорту Корсунь- Шевченківської міської ради.

Далі, у форматі живого та активного спілкування, учасники заходу обговорили роботу в умовах воєнного стану та основні завдання, реалізація яких буде здійснюватися у новому навчальному році.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора