Пошук

Корсуню-Шевченківському— 991рік!

Дата: 09.09.2023 10:38
Кількість переглядів: 131

Шановна громадо! Сьогодні свій 991-й день народження відзначає наше рідне місто.

Навіть в умовах війни і щоденних викликів Корсунь-Шевченківський залишається сильним. Місто–борець. Завзяте, самобутнє, чарівне, старовинне і сучасне водночас, найрідніше – наше місто.

Історія Корсуня невід’ємно пов’язана із багатьма визначними й героїчними датами та подіями. Не менш славетним є і його сьогодення. Адже з перших днів повномасштабної війни корсунці свідомо і завзято стали на захист рідної землі, рідного дому. Стали на шлях Воїнів, проявляючи мужність і патріотизм, захищаючи свій найдорожчий куточок Батьківщини.

Низько схиляю голови перед пам’яттю полеглих Героїв. Ваші імена назавжди вписані в історію нашого міста та України.

Важка боротьба триває. І дай, Боже, щоб наступний День міста усі наші військовослужбовці, медики, волонтери відзначали вдома разом зі своїми родинами.

Шановні краяни! Від імені Корсунь- Шевченківської міської ради, виконавчого комітету, депутатського корпусу та від себе особисто вітаю вас із Днем міста!

Української Перемоги, миру і злагоди, добробуту і процвітання, нехай лихо оминає ваші домівки, здоров’я та достатку! Хай наше місто завжди розвивається у вільній, незалежній Україні!

Слава Україні! 

Слава нашим Героям! 

З Днем міста, корсунці!

 

З повагою, секретар міської ради, виконуючий обов'язки міського голови Віталій МАЦЮК



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора