Пошук

Вітає народний депутат України Андрій Петрович Стріхарський

Дата: 09.09.2023 17:23
Кількість переглядів: 111

Сьогодні день рідного міста святкують мешканці Корсуня-Шевченківського та Шполи. Сторіччями на цій землі жили працьовиті, сміливі та добрі люди, що зберегли свою історію та традиції. Я часто відвідую ці міста на моєму окрузі і завжди надихаюсь спілкуванням з громадою, мальовничою природою та справжнім українським духом, що панує в шевченківському краї.

Бажаю всім жителям Корсуня-Шевченківського та Шполи берегти та плекати цей дух, вікову спадщину рідної землі, відчувати її силу для досягнень та єднання.

Зичу вам міцного здоров'я, благополуччя та незгасної енергії для подальших здобутків, для великої Перемоги над ворогом. Адже багато містян зараз боронять Україну, багато прийняли у себе українців, що втратили житло, багато волонтерів та людей, які щоденною працею складають наш переможний рух та добробут, попри всі негаразди.

З моєю командою ми активно допомогаємо громадам та військовим з Корсуня-Шевченківського та Шполи. В цьому році передавали автомобілі та дрони для наших бійців, збирали медикаменти та благодійну та гуманітарну допомогу для медичних закладів та ТПО, розв'язували екологічні питання та проводили дитячі свята. В цих містах я завжди відчуваю вдячність та добрий настрій, що надихає на подальші кроки.

Нехай ваші міста процвітають, а жителі залишаються єдиною великою спільнотою, завжди готовою взяти приклад з власного великого минулого.

Зі святом, Корсунь-Шевченківський!

Зі святом, Шпола!

Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора