Пошук

Інформує народний депутат України Андрій Петрович Стріхарський

Дата: 15.09.2023 15:49
Кількість переглядів: 181

Попри війну, усі труднощі та обставини, діти мають право на щасливе дитинство. Наш обовязок — створювати для цього всі умови, особливо зараз, коли їм так потрібні бодай би якісь позитивні емоції.

За моєю ініціативою 3 вересня ми зібрали у приміщенні «Центра культури та дозвілля» Шполянської міської ради 350 дітей героїв, військовослужбовців, загиблих, дітей-сиріт та ВПО.

Вони приїхали з Матусівської, Єрківської, Катеренопільської, Липянської, Шполянської Мокрокалигірської та Звенигородської громад на виставу “Венздей” — дитячий комедійний детектив з елементами електричного шоу та танцювальними флешмобами. А після вистави отримали солодкі подарунки.

Радий, що цей день вдалось зробити справжнім святом напередодні навчального року. Всі бачили радісні обличчя та веселі очі дітлахів, які трішки відволіклися від складних реалій і зарядились позитивом.

Це вже друга вистава творчого колективу на нашому окрузі, плануємо створювати дітям такі святкові вихідні й надалі.

Кожна дитина в Україні має відчувати себе частиною великої української родини, де її підтримують, турбуються, вчать вірити в себе та щасливе майбутнє нашої країни.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора