Пошук

17 вересня - День рятівника!

Дата: 16.09.2023 16:27
Кількість переглядів: 94

Фото без описуЦі мужні люди завжди на варті. Кожен тривожний виїзд – це випробування сили духу і професіоналізму, це врятовані людські життя. Важко переоцінити важливість і значущість тієї справи, яку кожен день, кожну годину виконують рятувальники і пожежники та інші спеціальні формування, ризикуючи власним життям.

Сьогодні, напередодні Дня рятівника, секретар міської ради Віталій МАЦЮК разом з народним депутатом України Андрієм СТРІХАРСЬКИМ привітали працівників 11 державної пожежно- рятувальної частини 3 державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Черкаській області.

Андрій СТРІХАРСЬКИЙ подякував усьому особовому складу за сумлінну та плідну працю, відповідальне ставлення до виконання службових обов’язків та вручив Грамоти Верховної Ради України за заслуги перед Українським народом ️пожежникам-рятувальникам:

🔸️майстру-сержанту Калініченку Олександру Анатолійовичу та головному майстру-сержанту Калініченку Сергію Анатолійовичу.

За високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків та вагомий внесок у розвиток пожежно- рятувальної служби громади Почесними грамотами Корсунь-Шевченківської міської ради нагородили:

🔸️полковника служби цивільного захисту Бондара Олександра Миколайовича

🔸️капітана служби цивільного захисту Прусса Дмитра Романовича

🔸️сержанта служби цивільного захисту Довченка Ігоря Івановича

🔸️сержанта служби цивільного захисту Запорожця Миколу Сергійовича

🔸️головного майстра-сержанта служби цивільного захисту Сидоренка Володимира Михайловича

Шановні рятівники! Ваша праця – неоціненний подвиг людей мужніх професій, людей сильних духом, котрі з честю забезпечують надійний захист життя людей. Мирного неба над головою, здоров`я, добробуту у родинах, сил та енергії для подальших успіхів у вашій небезпечній та відповідальній праці.

Вітаємо! Все буде Україна!🇺🇦

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора