Пошук

Шановна Корсунь-Шевченківська громадо!

Дата: 28.09.2023 17:08
Кількість переглядів: 154

Фото без опису

Сьогодні ми провели в останню путь нашого Героя, мужнього земляка, військовослужбовця Збройних Сил України

🕯старшого сержанта Олександра Анатолійовича Гладишенка

Невимовний біль… Ще одне серце перестало битися заради нашого майбутнього у вільній і незалежній Україні. Олександр Анатолійович народився 3 травня 1987 року в селі Саморідня. Після закінчення другої школи вступив до Дніпропетровського залізничного інституту. Довгий час працював оглядачем ремонтника вагонів у вагонно-експлуатаційному ДЕПО на пункті технічного огляду станції Миронівка. Любив квіти, любив поезію, любив життя.

Олександр Гладишенко з перших днів повномасштабного вторгнення став на захист України, щоб захистити життя своїх дітей, своїх рідних, близьких, кожного з нас. Він любив цей світ, дуже любив рибалити та надзвичайно любив квіти. Навіть в коротких відпустках додому створював неперевершені композиції з польових квітів та дарував їх найріднішій людині – своїй мамі. Чуйний, людяний, вмотивований, товариський, з великим добрим серцем.

27 липня 2023 року наш Воїн поліг смертю хоробрих на Запорізькому напрямку, виявивши стійкість та мужність під час виконання бойового завдання, до останнього подиху був вірний військовій присязі. Йому було лише 36 років…

Уклінно, живим коридором вдячності та довічної поваги ми провели нашого Героя — Олександра Анатолійовича Гладишенка. На його честь пролунали залпи військового салюту. Поховали Героя на кладовищі у селі Саморідня. Ми будемо пам'ятати великий чин воїна-захисника. Честь і шана Герою!

Висловлюємо щирі співчуття всім рідним та близьким, побратимам загиблого Захисника України. Розділяємо біль утрати та низько схиляємо голови у скорботі перед мужністю нашого Героя!

Вічна і світла пам'ять Герою!

Слава Україні! Слава Героям!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора