Пошук

Позачергове засідання сесії

Дата: 13.10.2023 16:18
Кількість переглядів: 114

Фото без описуСьогодні початок засідання позачергової сесії традиційно розпочався із вшанування пам'яті полеглих Героїв російсько-української війни. Пам'ятаємо тих, хто віддав за Україну своє життя.

Вдячні усім нашим Воїнам за захист🇺🇦

Шана і вдячність родинам, котрі виховали гідних захисників і захисниць рідної землі. На початку засідання вручив лист-подяку мамі нашого захисника, депутатці міської ради Світлані Гриб.

✅️На позачерговому засіданні сесії прийнято багато рішень, спрямованих на допомогу нашим військовим. Зараз ведеться підготовка до закупівлі нашим Воїнам радіостанцій, планшетів, тепловізорів та приладу нічного бачення, – все це згідно звернень військових частин. Загалом на 58 позачерговій сесії внесено зміни до відповідних Програм, що діють в громаді, розглянуто ряд питань щодо затвердження технічної документації із землеустрою та ін.

Внесено зміни до бюджету громади на 2023 рік, якими передбачено, крім іншого, надання субвенції обласному бюджеті на співфінансування поточного ремонту автомобільної дороги загального користування Саморідня–Сотники. Також передбачено кошти на придбання автоматичного аналізатора швидкості осідання еритроцитів для Центру первинної медико-санітарної допомоги. З усіх розглянутих питань порядку денного було ухвалено відповідні рішення.

Працюємо заради Перемоги!🇺🇦

Дякуємо нашим оборонцям за захист!🇺🇦

Більше інформації- на сайті https://korsun-miskrada.gov.ua/

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора