Пошук

Відбувся турнір присвячений пам'яті першого директора спортивної школи Гончаренка Миколи Івановича.

Дата: 22.10.2023 13:24
Кількість переглядів: 182

Фото без опису

За доброю традицією щороку в жовтні комплексна дитячо-юнацька спортивна школа Корсунь-Шевченківської міської ради проводить спортивний обласний турнір присвячений пам'яті першого директора спортивної школи Гончаренка Миколи Івановича.

21 жовтня 2023 відбувся 15-й обласний турнір. Тренери та колектив спортивної школи отримали сьогодні різноманітні подяки та грамоти під гучні оплески юних спортсменів.

Помічниця народного депутата України Андрія Стріхарського Ірина Пушенко вручила Грамоту колективу КДЮСШ за високі досягнення і зусилля в розвитку дитячого спорту.

За дорученням начальника Черкаської РВА Валерії Бандурко та голови Черкаської районної ради Олександра Василенка очільник громади Віталій Мацюк вручив Почесну грамоту колективу КДЮСШ за розвиток спорту Корсунь-Шевченківської громади.

Зі словами подяки вручили квіти дружині Миколи Івановича – Юлії Іванівні. На урочистому зібранні пролунали слова прекрасного педагога Миколи Івановича Гончаренка: "Нас не буде, а діти вічно будуть!"

Діти – наше майбутнє! Наше основне завдання – виховати своїх дітей розумними, порядними, добрими, впевненими в собі. А головне– прищепити їм палку любов до рідної Батьківщини.

Сьогодні змагалися юні спортсмени з усієї Черкащини у семи видах спорту. Було розіграно 252 комплектів медалей та дипломів для призерів змагань. Турнір відбувся на високому організаційному рівні в дружній атмосфері. На фото – моменти спортивних змагань.

💙💛Дякуємо нашим захисникам за можливість проведення таких заходів

Слава Україні! 🇺🇦

Слава Героям!🇺🇦



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора