Пошук

Корсунщина, на жаль, знову втрачає найкращих.

Дата: 02.11.2023 16:26
Кількість переглядів: 200

Фото без опису

Шановні жителі громади! Сьогодні відбулася церемонія прощання із загиблим військовослужбовцем, справжнім патріотом своєї держави

🕯 Андрієм Володимировичем Коршуновим

Андрій Володимирович народився 16 лютого 1984 р. на Сумщині. Він був надзвичайно доброю, світлою людиною, дуже любив дітей. Спокійний, стриманий, виважений, дуже працьовитий, вірний товариш – таким пам’ятатимуть Андрія Володимировича усі, хто його знав.

Тривалий час Андрій проживав у нашому місті. Свого часу працював у Києві, заробляв на життя власними руками, займався монтажем фасадних систем. Потім працював у нашому місті на виробництві металевих стелажів. Багато часу присвячував домашнім справам, займався домашнім господарством. Був на підробітках щоб створювати домашній затишок та забезпечувати себе та близьких, брався за будь-яку роботу.

На війні був на посаді стрільця-снайпера 79 бригади десантно-штурмового батальйону. Вірний військовій присязі, виявивши стійкість і мужність, загинув 28 жовтня 2023 під час виконання бойового завдання в районі виконання завдань за призначенням в ході ведення бойових дій в Донецькій області. Приймав безпосередню участь у заходах необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією рф проти України.

Низько схиляємо голови перед мужністю і патріотизмом полеглого Воїна. Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, знайомим, всім, хто знав Андрія і любив його. Він жив з любов’ю до людей, загинув із ненавистю до ворогів. Його смерть буде відомщена вірними синами і доньками України! Жодна смерть вірного сина чи доньки України не буде ворогам пробачена…

Слава Україні!🇺🇦

Героям слава!🇺🇦



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора