Пошук

Шановні жителі Корсунь-Шевченківської громади!

Дата: 06.11.2023 16:57
Кількість переглядів: 205

Фото без опису

Сьогодні в останню земну дорогу провели нашого Воїна,

🕯старшого солдата Дмитра Сергійовича Набатова.

Чесний, світлий, порядний, щирий, життєрадісний – таким назавжди залишиться в пам’яті всіх, хто знав Дмитра Сергійовича.

Дмитро Сергійович народився 29 вересня 1987 року у місті Слов'янськ Донецької області. У 29 років переїхав до Києва. Працював аналітиком, трейдером у сфері онлайн-інвестицій. Разом із дружиною у 2017 році заснував компанію, яка займається інвестиціями в акції американських компаній та криптовалюти, а також навчає людей це робити.

До початку повномасштабного вторгнення росії проживав у місті Буча. Був підприємцем, розумним, веселим, цілеспрямованим чоловіком, душею компанії. Дуже любив життя, подорожі і свою справу. Був справжнім патріотом. 26 лютого 2022 року, на 3-й день війни, привіз сім'ю у наше місто, а сам добровольцем пішов у військкомат. Пройшов навчання по місцю і був відправлений на службу у Сумську область. Після цього пройшов бойові навчання у Словаччині, і з травня 2023 року захищав наш спокій на Запорізькому напрямку в зоні бойових дій. Мужньо захищав Україну, родину, дружину і трирічну донечку. З трепетом очікував на народження другої дитини.

Вірний військовій присязі, виявивши стійкість і мужність, Дмитро Сергійович Набатов загинув 11 жовтня 2023 року під час виконання бойового завдання на Запорізькому напрямку. Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, знайомим, всім, хто знав Дмитра і любив його. Ім’я Воїна відтепер стане взірцем мужності, патріотизму та незламності. Ми будемо пам’ятати великий чин воїна – захисника. Честь і шана Герою!

Слава Україні!🇺🇦

Героям слава!🇺🇦



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора