Пошук

У нашій громаді розпочато процес по створенню Ради з питань внутрішньо переміщених осіб.

Дата: 07.11.2023 15:42
Кількість переглядів: 321

       Відповідно до постанови КМУ від 04.08.2023 № 812 «Про затвердження Типового положення про Раду з питань внутрішньо переміщених осіб», при Корсунь-Шевченківській міській раді планується створення Ради з питань внутрішньо переміщених осіб.

          Склад Ради утворюється у кількості 9 осіб, з яких чисельність представників органу, при якому утворено Раду, становить чотири особи внутрішньо переміщених осіб - чотири особи та представників громадських об’єднань, які провадять діяльність у сфері забезпечення та захисту прав внутрішньо переміщених осіб – одна особа.

Хто має бажання доєднатися до Ради, працювати на громадських засадах та брати активну участь у її діяльності – ласкаво просимо!

Стати членом Ради запрошують:

– внутрішньо переміщених осіб Корсунь-Шевченківської міської територіальної громади;

– громадські об’єднання, в статуті яких визначено, що їхня  діяльність спрямована на забезпечення та захист прав внутрішньо переміщених осіб і реалізацію проектів у межах Корсунь-Шевченківської міської територіальної громади.

Для цього вам необхідно з 09.11.2023 по 17.11.2023 за адресою м. Корсунь-Шевченківський вул. Шевченка,42 кабінет № 19 (приміщення міської ради 1  поверх) подати наступні документи особисто:

заяви у довільній формі;

документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;

документа про освіту  (за наявності);

мотиваційного листа кандидата, в якому викладаються обґрунтування для обрання його до складу Ради;

відомостей про контактний номер телефону та адресу електронної пошти кандидата (за наявності);

довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи або листа громадського об’єднання щодо включення до складу Ради представника громадського об’єднання.

Уразі виникнення додаткових питань звертайтесь за номером телефону: 0967383506

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора