Пошук

Навіки 34… Сьогодні ми провели в останню земну путь нашого Героя- захисника, мужнього воїна та земляка.

Дата: 08.11.2023 16:44
Кількість переглядів: 179

Фото без опису

3 листопада 2023 року на Донеччині внаслідок ворожого обстрілу загинув

🕯солдат Олександр Володимирович Рац

Народився Олександр Володимирович 21 лютого 1989 року в Казахстані. Згодом сім’я переїхала до Корсуня- Шевченківського. Пішов до першого класу в ЗОШ №1. Потім продовжив навчання в технікумі м.Києва. В столиці знайшов своє кохання, одружився та залишився жити. Працював на станції технічного обслуговування, був автомеханіком, відзначався майстерністю у своїй справі. Мав активну громадянську позицію, не вагаючись, став на захист нашої країни задля життя своїх чотирьох дітей, рідних, близьких, усіх нас. Сміливий, відважний, відповідальний, дружелюбний, завжди допомагав іншим. Був люблячим батьком, чоловіком, сином, найкращим братом.

Олександр Володимирович до останньої миті виконував свій військовий обов'язок та залишився вірним військовій присязі.

«Олександр справжній патріот своєї Батьківщини! Він з гідністю, честю та високим професіоналізмом виконував завдання по стримуванню агресії російської федерації. Завдяки таким, як Олександр, відроджується українська нація»,- зачитали звернення-подяку від командування побратими зі 101-шої окремої бригади охорони ГШ ЗСУ імені генерал-полковника Геннадія Воробйова та передали стяг рідним нашого Героя.

Уклінно проводжали сьогодні нашого мужнього Воїна, нашого Героя. На його честь пролунали залпи військового салюту. Нехай світла пам’ять про Героя буде сильнішою за смерть і назавжди залишиться в серцях рідних, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував. Вірним сином української землі був і навіки залишиться Олександр Володимирович Рац, який, не вагаючись, став на захист нашої цілісності та незалежності. Спочивай з миром, наш земляче, наш Герою!

Слава Україні!🇺🇦

Слава Героям!🇺🇦



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора