Пошук

9 листопада - Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва!

Дата: 09.11.2023 15:32
Кількість переглядів: 110

Фото без опису

Це професійне свято тих людей, які присвятили себе благородній справі — відтворювати, зберігати та примножувати безцінні духовні скарби нашого народу.

Наша громада надзвичайно багата талановитими людьми. Творча робота працівників культури вражає своєю неповторністю, колоритом, невичерпною енергією, різносторонністю, а головне – щирістю.

Щоб подякувати усім, хто за покликанням серця присвячує своє життя благородній справі, очільник громади Віталій МАЦЮК разом  із заступницею Людмилою СІМШАГ та начальником відділу культури та туризмуІриною ТРУНЦЕВОЮ привітали працівників культури та майстрів народного мистецтва нашої громади та відзначили Почесними грамотами.

За дорученням начальника Черкаської ОВА Ігоря Табурця вручив Почесну грамоту Черкаської обласної військової адміністрації ДАВИДЕНКО Тамарі Петрівні за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток галузі культури, відданість обраній справі.

Шановні працівників культури та майстрів народного мистецтва! Щиро дякуємо вам за вашу самовіддану працю, за збереження та популяризацію народного мистецтва та культурної спадщини, за збагачення культурно- мистецької скарбниці громади. Бажаємо втілення в життя всіх ваших життєвих планів, ідей та мрій, творчого натхнення, та найшвидшої Української Перемоги!🇺🇦

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора