Пошук

Зустріч з першим заступником начальника Державної екологічної інспекції Центрального округу Сергієм Поліщуком з питань дотримання вимог чинного законодавства у сфері земельних відносин

Дата: 10.11.2023 16:22
Кількість переглядів: 169

Фото без опису

Відбулася робоча зустріч з першим заступником начальника Державної екологічної інспекції Центрального округу Сергієм Поліщуком з питань дотримання вимог чинного законодавства у сфері земельних відносин.

Обговорили питання здійснення контролю за використанням та охороною земель: виконання власниками і користувачами земель необхідних заходів із захисту від заростання бур’янами,  дотримання вимог законодавства щодо збереження захисних насаджень та ін. Також проаналізували ситуацію щодо незаконних гідроспоруд, самовільного утворення водних об’єктів (копанок), самовільного розорювання прибережно-захисних смуг в межах територіальної громади.

Отримано рекомендації від Державної екологічної інспекції та напрацьовано механізм створення у громаді наглядового органу у сфері використання та охорони земель, своєчасного виявлення таких порушень і вжиття відповідних заходів щодо їх усунення.

Робота триває.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора