Пошук

Небесне воїнство поповнилося ще одним Героєм…

Дата: 13.11.2023 15:46
Кількість переглядів: 145

Фото без опису

5 листопада 2023 року під час виконання завдань за призначенням на Донеччині загинув Герой роосійсько- української війни, командир взводу,

🕯капітан Олександр Анатолійович Ткаченко, уродженець м.Корсуня- Шевченківського

Олександр Анатолійович народився 11 серпня 1964 року в м.Корсуні- Шевченківському. В нашому місті закінчив школу, потім здобув професію у Васильківському авіаційному училищі. У Василькові створив сім’ю та все своє життя присвятив авіації–був інженером авіаційної техніки.

До повномасштабного вторгнення росії працював на заводі «Восход». Усміхнений, життєрадісний, відданий своїй справі, чоловік слова та діла, найкращий батько та дідусь.

Олександр Анатолійович з перших днів повномасштабного вторгнення росії, не вагаючись, став на захист нашої країни та до останнього подиху захищав мирне небо над нашими головами та майбутнє своєї Батьківщини. Він був сміливим, відважним, відповідальним, дружелюбним, завжди допомагав іншим. Мав відзнаку військової частини–нагрудний знак "Обов'язок дорожчий за життя".

Сьогодні церемонія поховання нашого Героя зібрала чисельну скорботну громаду, уклінно проводжали нашого Воїна — Олександра Ткаченка. На його честь пролунали залпи військового салюту. Ми всі в скорботі за своїм земляком. Разом із його рідними і близькими, співчуваючи горю, оплакуємо непоправну втрату.

Вічна пам'ять та слава Олександру Анатолійовичу, який з мужністю і відданістю боронив рідну землю.

Слава Україні!

Слава Героям!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора