Пошук

Шановні аграрії, ветерани сільськогосподарської галузі, трудівники Корсунь-Шевченківської громади!

Дата: 19.11.2023 11:02
Кількість переглядів: 66

Фото без опису

Прийміть доземний уклін за вашу працю цього надскладного року.

Господарювати на землі – це більше, ніж робота. Це покликання, святий обов’язок, висока місія людей, які закохані в рідну землю та готові присвятити своє життя цій нелегкій справі. Їхня праця – це повна самовіддача щодня, у свята і в будні, будь-якої пори року. Лише маючи безмежне терпіння та наполегливість, можна долати виклики, що випадають на долю наших аграріїв. До того ж цьогорічний урожай їм знову довелося збирати у воєнних реаліях.

Попри всі труднощі, вони засіяли поля, зібрали урожай, сплатили податки і при цьому (це заслуговує на особливу повагу!) постійно допомагали і продовжують допомагати Українській Армії. Так, працівники сільського господарства дійсно тримають аграрний фронт і підтримують не тільки продовольчу безпеку в тилу, а й бійців на передовій.

Тож висловлюю шану і подяку всім трудівникам, віддана праця яких служить на благо України. Міцного вам здоров’я, миру, злагоди, невичерпних життєвих сил і нових здобутків! Надійного оберегу вам, мирного світлого неба над вашими урожайними нивами!

Слава Україні!🇺🇦

З повагою,

секретар міської ради Віталій МАЦЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора