Пошук

Наша громада долучилася до Шостої німецько-української конференції муніципальних партнерств у місті Лейпциг

Дата: 20.11.2023 17:24
Кількість переглядів: 109

Фото без опису

Завдяки членству в Асоціації міст України очільникам активних громад України, зокрема Черкащини, надали можливість відвідати Шосту німецько- українську конференції муніципальних партнерств «Спільно для Європи: солідарність, відбудова, перспективи на майбутнє» у німецькому місті Лейпцигу.

Спільно з очільниками інших громад області долучилися до конференції у Лейпцигу, що зібрала близько 700 учасників: Надзвичайний і Повноважний Посол України в Німеччині, близько 180 очільників українських та німецьких міст, представники комунальних та громадських організацій, грантодавчих фондів.

Серед поважних учасників були Президент України Володимир Зеленський, який долучився до заходу в онлайн форматі, Президент Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр, Федеральний міністр економічного співробітництва і розвитку Свенья Шульце та голова Асоціації міст України, мер міста Києва Віталій Кличко.

Завдяки візиту налагоджено комунікацію, партнерство та ефективну співпрацю міст.Йшлося також про посилення місцевого самоврядування, допомогу українським містам у повоєнному відновленні, енергоефективність, запровадження сучасних технологій та сталий розвиток.

Ця подія - важливий для нас досвід та нові можливості для подальшого розвитку нашої громади та пошуку нових партнерських відносин із німецькими громадами.

Разом до співпраці🤝



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора