Пошук

Корсунь-Шевченківська громада тепер зі своїм поліцейським офіцером.

Дата: 27.11.2023 16:51
Кількість переглядів: 164

Фото без описуВ межах співпраці з Головним управлінням Національної поліції в Черкаській області, наша громада взяла участь у проєкті «Поліцейський офіцер громади». Офіцер не тільки працюватиме на ввірених йому територіях, а й житиме у нашій громаді.

Минулого тижня наша громада отримала службовий автомобіль Renault Duster для поліцейського офіцера громади: цей автомобіль буде працювати виключно в межах нашої громади, допомагаючи поліцейському офіцеру громади виконувати функції правопорядку.

Основний меседж проекту «Поліцейський офіцер громади» – це «Я тут», це означає, що я тут живу, я тут працюю, я завжди тут».

Поліцейський офіцер Корсунь- Шевченківської громади пройшов навчання та співбесіди і, крім службового автомобіля, отримав помпову рушницю, яка є зброєю несмертельної дії, але покликана зупинити правопорушника.

Основними завданням поліцейського офіцера громади, крім іншого, є взаємодія з населенням на засадах партнерства, виконання завдань, спрямованих на дотримання прав і свобод людини, а також інтересів суспільства і держави, підняття рівня довіри населення до поліції.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора