Пошук

29 листопада відбулося позачергове засідання виконавчого комітету.

Дата: 29.11.2023 16:35
Кількість переглядів: 144

Фото без описуТрадиційно перед початком засідання хвилиною мовчання вшанували пам'ять Героїв російсько-української війни.

Перед початком роботи виконавчого комітету очільник громади Віталій МАЦЮК зачитав звернення члена виконавчого комітету Павла КАЛІНІЧЕНКА щодо протиправних дій деяких депутатів міської ради відносно нього як члена виконавчого комітету.

На засіданні позачергового засідання розглянули питання порядку денного та прийняли відповідні рішення, що стосуються бюджету громади, соціальної, житлово–комунальної сфери, освіти та ін. Загалом на позачерговому засіданні виконкому розглянули усі питання денного та прийняли відповідні рішення.

✅️Погодили ряд Програм, зокрема, Програму організації гарячого харчування учнів 1-4 класів закладів загальної середньої освіти на 2024 рік. Також погоджено встановлення розміру плати та пільги при оплаті за харчування дітей в закладах середньої освіти на 2024 рік, встановлення пам’ятного знаку «Навіки присутні» на Алеї Героїв центрального кладовища міста, відшкодування вартості проїзду хворим з хронічною нирковою недостатністю на гемодіаліз, продовжено Програму по ВПО та ін. На позачерговому засіданні схвалили проект рішення про внесення змін до бюджету громади на 2023 рік. Також заслухано звіт про виконання бюджету за 9 місяців 2023 року, який подано на розгляд відповідної комісії міської ради.

Працюємо на нашу Перемогу!🇺🇦


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора