Пошук

На Черкащині завдяки субвенції для пробаціонерів проведено закупівлю офісної техніки

Дата: 29.11.2023 16:47
Кількість переглядів: 121

Фото без опису

Останні зміни в законодавстві щодо розширення та підвищення ефективності покарань, альтернативних позбавленню волі, зумовлюють потребу у забезпеченні структурних підрозділів пробації новітньою офісною технікою. Це дозволить більш якісно виконувати поставлені перед пробацією завдання з метою убезпечення суспільства та громади.

За сучасних умов матеріально-технічне забезпечення філії Центру пробації в Черкаській області багато в чому залежить від співпраці з громадами та отриманих субвенцій. Так, протягом листопада 2023 року, завдяки підтримці Корсунь-Шевченківської громади Черкаської області та відповідно до Програми організаційного забезпечення діяльності філії Центру пробації в Черкаській області на 2023-2024 роки, була здійснена закупівля офісної техніки. Новітні багатофункціональні пристрої, електронно-обчислювальна техніка допоможуть ефективно виконувати завдання, що покладені на пробаціонерів державою.

Дякуємо депутатам Корсунь-Шевченківської міської ради та її секретарю Віталію Мацюку, начальнику фінансового відділу міської ради Оксані Вертелецькій, які долучилися до підтримки пробації, що, в свою чергу, забезпечує профілактику повторної злочинності та підвищення безпеки в громаді.

Філія Центру пробації в Черкаській області

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора