Пошук

Шановна громадо!

Дата: 05.12.2023 09:13
Кількість переглядів: 71

Фото без описуІсторія боротьби за незалежність України доводить, що волонтерство – це справжнє покликання, прагнення щирої людини зробити світ кращим, допомогти кожному, хто потребує захисту і підтримки.

Наразі волонтери України – це неймовірні люди, які в умовах, коли на нашу землю прийшли російські загарбники, невпинно допомагають Збройним Силам України, збирають кошти на їхні потреби, купують амуніцію і все необхідне. Також, незважаючи на всі ймовірні загрози, наші волонтери доставляють все необхідне нашим військовослужбовцям на передову.

Тож День волонтера – це день кожного, хто долучився до спільної справи. Прийміть щирі слова подяки за вашу працю, за сміливість, наполегливість, за ваші палкі серця, що зігрівають людські душі. За покликом серця, не чекаючи подяк, нагород і визнання, ви щиро допомагаєте тим, хто потребує підтримки! Ви – герої нашого тилу. І сьогодні, у дні, коли вся наша країна продовжує давати відсіч ворогу, ви робите все можливе, щоб наблизити таку бажану для усіх нас Перемогу! Зичимо вам здійснення цієї великої Мрії, міцного здоров’я та всіх благ!🇺🇦

З повагою, секретар міської ради Віталій МАЦЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора