Пошук

7 грудня – День місцевого самоврядування!

Дата: 07.12.2023 11:08
Кількість переглядів: 162

Фото без опису

Місцеве самоврядування є важливим інститутом реального народовладдя та засобом реалізації інтересів територіальної громади, без якого неможливо уявити собі демократичну, незалежну та процвітаючу державу. Місцеве самоврядування є основою громадянського суспільства.

Відзначення цього дня є підтвердженням самоврядних традицій багатьох поколінь українців та права брати участь в управлінні державними справами на місцевому рівні. Важлива роль у цьому процесі належить депутатам, членам виконавчого комітету, посадовим особам місцевого самоврядування, і звичайно, активним громадянам, які беруть участь у вирішенні багатьох питань.

День місцевого самоврядування – це день кожного, хто бере участь у вирішенні проблем громади. Нині перед нами стоїть чимало задач, та головна - забезпечувати надійний тил нашій армії та допомагати нашим захисникам! 🇺🇦

Бажаю усім, хто працював та працює на благо громади, здоров’я і міцності духу, професійних досягнень і успіхів у громадській роботі, єдності у подоланні ворога, сили на боротьбу.

Незламності та Української Перемоги🇺🇦 Слава Україні!🇺🇦

З повагою,

секретар міської ради Віталій МАЦЮК

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора