Пошук

11 грудня відбулося спільне засідання постійних комісій

Дата: 11.12.2023 15:21
Кількість переглядів: 380

Фото без опису

У ході підготовки до пленарного засідання 63 позачергової сесії 8 скликання Корсунь-Шевченківської міської ради відбулися засідання постійних комісій. 

Сьогодні, 11 грудня 2023 року, відбулося спільне засідання постійних комісій Корсунь-Шевченківської міської ради з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів, з питань управління комунальним майном, житлово-комунального господарства, торгівлі, підприємництва, промисловості, транспорту і зв’язку, будівництва та архітектури, з питань регламенту, етики, законності і правопорядку, діяльності органів місцевого самоврядування.

На спільному засіданні комісій розглянуто ряд важливих питань, зокрема, зміни до бюджету територіальної громади на 2023 рік та зміни до ряду програм, що діють у громаді. На спільному засіданні постійних комісій депутатами розглянуто 27 питань. В ході обговорення проєкт рішення «Про внесення змін до рішення Корсунь-Шевченківської міської ради від 25.08.2023 року №53-18/VIII «Про затвердження «Програми відшкодування різниці між розміром тарифу на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення та розміром обґрунтованих витрат на їх виробництво (надання) комунальному підприємству «Водоканал» на 2023-2024 роки» відправлено на доопрацювання.  Інші проєкти рішень, розглянуті на спільному засіданні комісій, винесені на розгляд 63 позачергової сесії Корсунь-Шевченківської міської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора