Пошук

У ході підготовки до пленарного засідання 64 позачергової сесії 8 скликання Корсунь-Шевченківської міської ради відбулися засідання постійних комісій.

Дата: 18.12.2023 18:04
Кількість переглядів: 99

Фото без опису

Сьогодні, 18 грудня 2023, відбулося засідання постійної комісії Корсунь-Шевченківської міської ради з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів.

На засіданні комісії розглянуто ряд важливих питань, зокрема, погоджено проєкт бюджету на 2024 рік. Основними із завдань бюджетної політики є спрямування фінансових ресурсів бюджету на реалізацію пріоритетних соціальних напрямків для забезпечення сталої й збалансованої життєдіяльності громади та спрямування коштів на забезпечення видатків, що викликані повномасштабною війною.

Відео засідання : https://youtu.be/dp-3TmcYlkg

Також сьогодні відбулося засідання постійної комісії Корсунь-Шевченківської міської ради з питань управління комунальним майном, житлово-комунального господарства, торгівлі, підприємництва, промисловості, транспорту і зв’язку, будівництва та архітектури. На засіданні було розглянуто 12 питань, зокрема розглянуто та підтримано проєкт бюджету на 2024 рік.

Проєкти рішень, розглянуті на засіданнях комісій, винесені на розгляд 64 позачергової сесії Корсунь-Шевченківської міської ради.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора