Пошук

Створення громадської системи протипожежного захисту лісів в Україні

Дата: 21.12.2023 15:01
Кількість переглядів: 214

Фото без опису

Всеукраїнська екологічна ліга / All-Ukrainian Environmental League реалізовує пілотний проєкт щодо «Створення громадської системи протипожежного захисту лісів в Україні» в рамках Міжнародної програми Лісової служби США (U.S. Forest Service International Programs).

Корсунь-Шевченківська міська територіальна громада одна з п’ятьох обраних цільових громад України для участі в цьому проєкті.

Сьогодні відбулася чергова координаційна зустріч учасників проєкту «Створення громадської системи протипожежного захисту лісів в Україні».

Метою зустрічі було обговорення та оцінка поточного рівня прогресу розвитку добровільних пожежних дружин у громадах.

В межах проєкту відбувається співпраця з органами місцевого самоврядування цільових територіальних громад, Державною службою України з надзвичайних ситуацій та її територіальними підрозділами, Державним агентством лісових ресурсів України, Інформаційно-просвітницьким центром «Екологічна варта», Центром екологічної освіти та інформації та Міжрегіональним центром наукових досліджень та експертиз.

Основною метою проєкту є посилення протидії лісовим пожежам в Україні через створення системи добровільних пожежних формувань в пілотних громадах. А також посилення інформаційно–просвітницької роботи з населенням щодо запобігання протипожежної безпеки у громадах.

Дякую голові Всеукраїнської екологічної ліги Тетяні Тимочко за продуктивну співпрацю в даному проєкті.

Діємо разом на захист довкілля!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора