Пошук

АКТИВНІ ПРОГРАМИ ДЛЯ БІЗНЕСУ ВІД СЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ

Дата: 15.01.2024 16:53
Кількість переглядів: 97

Фото без описуПрограм для бізнесу, які покликані допомогти у вирішенні питань працевлаштування або збереження робочих місць для соціально вразливих категорій населення, створення умов, пошук відповідних фахівців – ці та інші питання обговорили сьогодні на робочій зустрічі очільник громади Віталій МАЦЮК та  керівник Корсунь- Шевченківського управління Черкаської філії Черкаського обласного центру зайнятості Валентина Германова

Валентина Анатоліївна презентувала ряд програм, зокрема:

✅️Програма з надання роботодавцям компенсацій за працевлаштування зареєстрованих безробітних. Дія програми поширюється на роботодавців, які за направленням центру зайнятості працевлаштовують осіб, які перебувають у статусі зареєстрованого безробітного;

✅️Програма з надання роботодавцям компенсації єдиного внеску за працевлаштування на нові робочі місця. Надання компенсації суб’єктам малого підприємництва фактичних витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за працевлаштування зареєстрованих безробітних на нові робочі місця.

✅️Програма з надання роботодавцям компенсацій на оплату праці за працевлаштованих зареєстрованих безробітних із числа внутрішньо переміщених осіб. Право на отримання такого виду компенсації надається роботодавцю за умови працевлаштування зареєстрованих безробітних з числа внутрішньо переміщених осіб за направленням центру зайнятості на умовах строкових трудових договорів і збереження гарантій зайнятості таких осіб протягом періоду, що перевищує тривалість виплат у 2 рази.

Фото без опису

Також для підтримання конкурентоспроможності окремих категорій громадян організовується навчання за ваучерами, які надаються за затвердженим Мінекономіки переліком професій та спеціальностей.

Усі актуальні програми є на офіційному веб-сайті Державної служби зайнятості www.dcz.gov.ua

Для отримання більш детальної інформації звертайтеся до відділу взаємодії з роботодавцями Корсунь- Шевченківського управління Черкаської філії Черкаського обласного центру зайнятості, телефон 0957397498.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора