Пошук

Перспективи та порядок організації громадських робіт та інших робіт тимчасового характеру на території Корсунь-Шевченківської громади

Дата: 16.01.2024 17:00
Кількість переглядів: 95

Фото без опису

Перспективи та порядок організації громадських робіт та інших робіт тимчасового характеру на території Корсунь-Шевченківської громади обговорили сьогодні під час зустрічі за участю керівників структурних підрозділів Корсунь-Шевченківської міської ради, установ та комунальних підприємств міста з представниками Корсунь-Шевченківського управління Черкаської філії Черкаського обласного центру зайнятості.

Начальник Корсунь-Шевченківського управління Черкаської філії Черкаського обласного центру зайнятості Валентина Германова та начальник відділу взаємодії з роботодавцями Альоною Шостак детально ознайомили присутніх з можливостями та порядком організації громадських робіт, позитивними прикладами їх організації в інших громадах області.

Під час обговорення питання, всі учасники погодились з користю таких видів робіт для громади і вирішили детально опрацювати нормативні документи та розпочати підготовку необхідних процедур для запровадження громадських робіт на території громади.

💬Довідково: Громадські роботи – це вид суспільно корисних оплачуваних робіт в інтересах територіальної громади, які організовуються на території громади для забезпечення її суспільних потреб та додаткової матеріальної підтримки безробітних та інших категорій осіб.

✅️Також представники центру зайнятості анонсували зустріч з роботодавцями, підприємцями та людьми, які планують започаткувати власну справу щодо активної підтримки бізнесу від служби зайнятості. Зустріч відбудеться 23 січня 2024 року о 10:00 в приміщенні Корсунь-Шевченківського управління обласного центру зайнятості. Для реєстрації на участь в заході, телефонуйте на номер відділу взаємодії з роботодавцями: 0957397498



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора