Пошук

Шановні жителі Корсунь-Шевченківської громади!

Дата: 23.01.2024 16:16
Кількість переглядів: 138

Фото без опису

Гірким болем озвалася в серці кожного мешканця Корсунщини трагічна звістка – 18 січня 2024 року на Донеччині зупинилося серце захисника України,

🕯старшого солдата Андрія Вікторовича Христича

Андрій Вікторович народився 7 червня 1991 року в селі Завадівка. Навчався в Уманському аграрному технікумі. Проживав у Корсуні, займався різними підробітками, перед мобілізацією працював на фермі. Зріс сиротою, але не втратив через це ні сердечної щирості, ні душевної доброти. Умів радіти простим земним речам: природі, рибалці, зустрічам з друзями. Мріяв про тихе сімейне життя.

Але мрії Андрія Христича зруйнувала кровопролитна війна, що її розв’язала росія проти України.

Ніщо не в змозі залікувати зранені серця рідних людей. Ми висловлюємо найщиріші співчуття рідним та близьким Андрія Вікторовича та усією громадою поділяємо ваше горе у ці гіркі хвилини. До цього не можна звикнути й змиритися. Цього не можна цілковито усвідомити. Цього не можна ніколи і нізащо пробачити.

Сотні тисяч українців щодня свідомо, за покликом серця боронять Україну, її незалежність, суверенітет та територіальну цілісність від російських загарбників. Ми сильна нація, ми міцні духом, об’єднані у боротьбі з російською навалою і обов’язково здобудемо Перемогу. А все небесне воїнство наших героїв допоможе нам у цій жахливій війні.

Нехай добрий, світлий спомин про Андрія Вікторовича стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, близьких, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував…

Слава Україні!

Слава Героям!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора