Пошук

Пароконвектомати для закладів дошкільної освіти

Дата: 05.02.2024 12:46
Кількість переглядів: 31

Фото без описуДля усіх чотирьох дошкільних закладів міста придбано пароконвектомaти – теплове облaднaння, яке прaцює як пaровaркa тa конвекційна піч одночaсно. Це обладнання допоможе покращити харчування дітей, зробити його корисним та безпечним. Завдяки тому, що страви готують на пару, у них зберігаються всі поживні речовини, більшість вітaмінів тa мінерaльних речовин. Тaке приготувaння покрaщує дієтичні влaстивості їжі, адже готуються страви без додавання олії.

Дані пароконвектомати оснащені цифровою системою управління та можливістю автоматичного вмикання та вимикання через Wi-Fi, мають п’ять рівнів, що дозволяє готувати декілька страв одночасно. Вартість цього обладнання для бюджету громади становить близько 645 тис грн.

Випікати хлібобулочні вироби, запікати різні види м’яса, риби, птиці, сушити фрукти, тушкувати овочі, розморожувати та підігрівати продукти – все це можливо зробити у пароконвектоматах. З впевненістю, таке обладнання можна назвати універсальним, оскільки воно працює в широкому діапазоні температур та вологості і дозволяє здійснювати термічну обробку різного ступеня. Паронвектомат дозволяє готувати випічку з апетитною і незрівнянною хрусткою скоринкою, яку так полюбляє більшість малечі.

Нещодавно очільник громади Віталій МАЦЮК відвідав одну із дитячих установ міста. Поспілкувався із завідувачкою садочка та працівницями харчоблоку цієї установи щодо роботи нового обладнання та приготування у ньому різних страв. Отримав схвальні відгуки, адже, приготовані у пароконвектоматі страви, дуже смакують маленьким вихованцям дитячої установи.

Продовжуємо робити все можливе для збереження та зміцнення здоров’я наших дітей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора