Пошук

Черговий автомобіль для ЗСУ+ генератори

Дата: 05.02.2024 13:00
Кількість переглядів: 62

Фото без опису

Нещодавно передали черговий автомобіль нашим землякам– захисникам. Цей транспортний засіб був закуплений за кошти працівників виконавчого комітету та міської ради. Авто пройшло технічне обслуговування для надійного виконання фронтових завдань та служитиме нашим воїнам на одному із найгарячіших напрямків.

Як зазначив наш земляк, – потреба в автомобілях є завжди. Тож намагаємося закривати такі потреби. Також авто доукомплектували двома інверторними генераторами, які були придбані за кошти бюджету громади та продуктами харчування.

Дякую усім, хто долучився до цієї важливої справи, зокрема, працівникам СТО в селі Карашина за проведення техобслуговування авто, БФ «Відродження» за фарбування авто у маскувальні кольори, Руслану Райкову та Людмилі Бондаренко за надані сухі супи, жителям села Гарбузин за надані продукти харчування, працівникам місцевого пожежно – рятувального підрозділу за неодноразову підтримку та допомогу нашим військовим.

Щиро дякуємо нашим воїнам за захист! Нехай техніка служить і приносить користь нашим військовим. Ми в свою чергу продовжуємо підтримувати наших захисників! В єдності наша сила!

Разом наближаємо нашу Перемогу!🇺🇦

Слава ЗСУ!🇺🇦


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора