Пошук

Комунальники продовжують облаштування контейнерних майданчиків біля багатоповерхівок.

Дата: 07.02.2024 16:50
Кількість переглядів: 60

Фото без опису

Як анонсувалося раніше, комунальники продовжують облаштування контейнерних майданчиків біля багатоповерхівок.

Нові майданчики уже функціонують біля багатоповерхівок по вул. Дяченка та вул. Костомарова. Мешканці цих багатоповерхівок попередньо погодили облаштування місць для встановлення сміттєвих баків, тож мають змогу викинути сміття в будь-який зручний для них час.

Ці заходи, в першу чергу, спрямовані для максимальної зручності мешканців багатоповерхівок, які користуються відповідною послугою, адже тепер не потрібно особисто чекати на приїзд сміттєвозу. Загалом, комунальники відходять від застарілих механізмів вивезення побутових відходів та, враховуючи придбання сучасних сміттєвозів, вдосконалюють загальну системи вивезення відходів від багатоквартирних будинків.

На черзі облаштування контейнерного майданчика по вул. Симоненка. Також комунальники чекають на пропозиції від жителів центральної частини міста на визначення місць встановлення контейнерів для збору твердих побутових відходів біля багатоповерхівок. Мешканці багатоповерхівок, які не визначаться із місцями розташування майданчиків для збору сміття, будуть особисто викидати сміття в сміттєвози з 8:00 до 17:00 згідно графіків. Ще раз наголошуємо, сміттєвози після 17:00 їздити не будуть!

Тож, для узгодження місць розташування майданчиків, просимо звертатися за телефоном 0688314439, або безпосередньо в приймальну КП " ВЖ РЕУ" (вул. Героїв Майдану,9).

Також комунальники наполегливо просять мешканців дотримуватись правил користування контейнерами для відходів, зокрема, на залишати баки відкритими, наповнювати їх по черзі та не викидати будівельне сміття.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора