Пошук

Робоча зустріч з працівниками Державної екологічної інспекції Центрального округу

Дата: 09.02.2024 12:55
Кількість переглядів: 53

Фото без опису

Задля ефективної співпраці у питанні збереження довкілля та додержання вимог природоохоронного законодавста відбулася робоча зустріч з працівниками Державної екологічної інспекції Центрального округу Віталієм Бойком, Оленою Стецик та Оленою Бицак.

Так, представники ДЕІ Центрального округу детально розповіли про роботу інформаційного веб-ресурсу та мобільного додатку ЕкоЗагроза. Цей додаток дозволяє громадянам в реальному часі отримувати достовірну інформацію про стан довкілля в умовах збройної агресії. Зібрані дані використовуються для розрахунку екологічних збитків внаслідок агресії, а також для ефективного усунення їх наслідків та стягнення винних, включаючи рф.

Даний додаток містить географічну прив’язку до місцевості та інформацію від моніторингових систем про стан довкілля, рівень радіаційного забруднення по всій Україні та актуальні факти екологічних загроз. Також, для зручності кожного, у застосунку доступна функція виклику екстрених служб.

Веб-ресурс і додаток ЕкоЗагроза розроблені Міністерством захисту довкілля і природних ресурсів України за підтримки Міністерства цифрової трансформації України та партнерів

Щоб повідомити про екологічну загрозу потрібно увійти на вебресурс за посиланням ecozagroza.gov.ua

Для зручності можна завантажити застосунок.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора