Пошук

Пам'ятаємо...

Дата: 11.02.2024 08:54
Кількість переглядів: 48

Фото без опису

11 лютого минає рік, як перестало битися серце мужнього захисника, військовослужбовця ЗСУ

Анатолія Васильовича Степаненка

Анатолій Васильович Степаненко, старший сержант, командир протитанкового взводу вогневої підтримки окремої аеромобільної бригади, поліг у бою з російськими окупантами на Донеччині 11 лютого 2023 року. Анатолій Васильович народився 21 лютого 1981 року. Закінчив Моринську школу, потім аграрний ліцей, відбув строкову військову службу, одружився. Працював на різних роботах, в тому числі і за кордоном. Перед війною був охоронцем у ТОВ НВФ «Урожай». Багато мріяв і будував плани на майбутнє, проте російські загарбники 24 лютого 2022 року перекреслили всі його сподівання й надії.

Анатолій став на захист своєї країни і віддано боровся з ворогом та вірив у перемогу, бо вважав, що війна заради війни – це шлях в нікуди, а війна заради цінностей власного народу, країни, своїх предків і майбутніх поколінь – шляхетна і справедлива.

За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України Указом Президента України 5 травня 2023 Анатолій Степаненко нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).

Вічна слава і памʼять нашому Герою!

Слава Героям! Слава Україні!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора