Пошук

Наша громада – громада працьовитих, гостинних та талановитих людей, закоханих у свій рідний край, у пісню і гарне слово.

Дата: 13.02.2024 17:08
Кількість переглядів: 104

Фото без опису

Нещодавно літературна скарбниця видань місцевих авторів нашої громади поповнилася збірником пісень «Співуча Рось, моя колиска», який вийшов у світ за Програмою підтримки книговидання місцевих авторів.

Очільник громади Віталій МАЦЮК днями мав нагоду бути присутнім на надзвичайному заході – презентації цієї книги. Співуча Рось, моя колиска – збірник пісень наших надросянських поетів, поетес, композиторів, які з любов'ю і ніжністю оспівують окрасу нашого міста річку Рось.

Ідея створення цього збірника пісень виникла у Олександра Майдаченка, який очолював Корсунський осередок Всеукраїнської екологічної ліги і впродовж багатьох років боровся за чистоту довкілля і річки Рось зокрема. Також упорядником книги став заслужений артист естрадного мистецтва, композитор, співак Сергій Калініченко, який виписав усі ноти та акорди до пісень у збірнику. Назва книги – щемливі рядки з пісні "Моя ти Рось" поета, почесного громадянина нашого міста Владлена Ковтуна, який багато зусиль доклав до збереження екології нашого краю, зокрема став автором електронної петиції щодо порятунку річки Рось.

Дякуємо усім авторам та усім причетним до створення цієї книги. Ми в свою чергу й надалі будемо підтримувати такі важливі літературні проекти.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора