Пошук

Дорогі земляки!

Дата: 15.02.2024 17:46
Кількість переглядів: 67

Фото без опису

Сьогодні ми провели в останню путь нашого мужнього захисника,

🕯молодшого сержанта Трояна Ярослава Сергійовича

Почесний караул та оркестр Національної гвардії України супроводжували похоронну процесію.

Народився Ярослав Сергійович 14 серпня 1999 року у великій дружній, люблячій сім’ї. Навчався в Корсунь– Шевченківській школі №1. Згодом поступив у Маслівський аграрний коледж, де і познайомився зі своєю майбутньою дружиною.

З 2019 року Ярослав Сергійович пов’язав своє життя з військовою службою, адже з ранніх років був сповнений патріотизмом та любов’ю до України та бажанням служити її народу. Спочатку пішов в армію, далі продовжив військовий шлях у бригаді швидкого реагування Національної гвардії України "Рубіж". Ярослав Сергійович брав участь у виконанні бойових завдань із захисту Батьківщини, воював на різних напрямках, був старшим механіком – водієм, танкістом.

Передчасно й навіки зупинився його земний шлях 13 лютого 2024 року. Як зазначив побратим, – «Дуже тяжко прощатися з такими воїнами, як Ярослав, адже він був одним із кращих механіків – водіїв танків. За час служби зарекомендував себе порядною, чесною людиною. В бій він завжди йшов з посмішкою на обличчі, та з посмішкою повертався з поля бою».

Світлий, життєрадісний, з відкритим і добрим серцем Ярослав неймовірно любив своїх рідних, був їх опорою та підтримкою. Найкращий син, брат люблячий чоловік та батько.

Ярослав Сергійович навіки залишиться в нашій пам’яті професіоналом військової справи. Йому випала коротка, тривалістю лише у 24 роки, доля, але в цьому житті він не зганьбив свого імені і до кінця жив з гідністю і честю.

Вічна пам'ять Воїну України!

Слава Україні! Героям слава!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора