Пошук

19 лютого 2024 року в залі засідань міської ради відбулося засідання постійної комісії з питань управління комунальним майном, ЖКГ, торгівлі, підприємництва, промисловості, транспорту і зв’язку, будівництва та архітектури.

Дата: 19.02.2024 17:40
Кількість переглядів: 96

Фото без описуСьогодні, 19 лютого, о 10:00 в залі засідань міської ради під головуванням депутата міської ради Світлани Гриб відбулося засідання постійної комісії з питань управління комунальним майном, ЖКГ, торгівлі, підприємництва, промисловості, транспорту і зв’язку, будівництва та архітектури.

На засідання комісії також були запрошені голови постійних комісій, депутати міської ради Андрій Поздняков, Людмила Семененко, Олександр Темненко та Сергій Федоренко.

Одним із головних питань порядку денного було питання про стан швидкоспоруджувального укриття однієї із шкіл міста. Як повідомила депутат міської ради Світлана Гриб, дане укриття визнано комісією непридатним для застосування. Не зважаючи на неодноразові комісійні виїзди, обстеження, виявлення та обговорення існуючих проблем, окреслення шляхів їх вирішення, проблема не вирішена, укриття не працює. Заступник міського голови Михайло Луценко зазначив, що враховуючи лист відділу освіти, молоді та спорту від 15 лютого, відповідним розпорядженням створено комісію та проведено обстеження технічного стану даного укриття про що складено відповідний акт від 15 лютого 2024 року.

Загалом, в обговоренні цього питання взяли участь депутати міської ради Валентина Поліщук, Андрій Дремлюх, Сергій Федоренко, Сергій Байда, Олександр Шкребтій, Олександр Темненко, заступник міського голови Людмила Сімшаг, начальник фінансового відділу Оксана Вертелецька, директор школи Людмила Морозюк.

Як результат засідання комісії: вирішили призупинити використання даного укриття. Начальнику відділу освіти, молоді та спорту Руслану Савчуку та заступнику міського голови Людмилі Сімшаг проінформувати на черговому засіданні сесії міської ради 29 лютого про стан всіх укриттів навчальних закладів громади, проблемні питання, шляхи та терміни їх вирішення.Також підготувати та подати на ознайомлення постійній комісії міської ради з питань управління комунальним майном, ЖКГ, торгівлі, підприємництва, промисловості, транспорту і зв’язку, будівництва та архітектури проектно – кошторисні документації по благоустрою територій всіх швидкоспоруджувальних укриттів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора