Пошук

Сьогодні ми вшановуємо пам'ять Героїв Небесної Сотні. Героїв, які змінили перебіг історії нашої держави.

Дата: 20.02.2024 13:11
Кількість переглядів: 88

Фото без опису

Ми вшановуємо пам’ять тих громадян, хто ціною власного життя захищали ідеали демократії, відстоював права та свободи людини, європейське майбутнє України. Революція Гідності змінила не тільки країну. Вона змінила кожного з нас. Ми навчилися брати на себе відповідальність та бути небайдужими. В державі народилася нація, яка не дасть розділити свою землю і стоятиме за Україну до останнього.

Сьогодні покладено квіти до Алеї Героїв російсько – української війни, пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні, місць поховання Захисників України Хвилиною мовчання пом’янули всіх тих, хто віддав життя за нашу свободу і  наше право жити   чесними  і  гідними людьми у власній незалежній і демократичній Державі. Панахиду за загиблими героями російсько-української війни 2014-2024 років провів настоятель Спасо-Преображенського храму Православної Церкви України митрофорний протоієрей Ростислав Било.

Багато наших мужніх співвітчизників сьогодні героїчно боронить нашу державу від ворога. Ми віримо, що перемога буде за нами, бо ми боронимо свою землю, рідну країну!

Пам’ятаймо кожного, хто віддав найдорожче – своє життя за вільну та незалежну Україну!

Світла пам'ять Героям!🇺🇦

Слава Україні!🇺🇦



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора