Пошук

Про спалювання гілля дерев

Дата: 11.03.2024 17:19
Кількість переглядів: 60

Фото без опису

Отримавши інформацію від небайдужих жителів міста Корсунь-Шевченківський про спалювання гілля дерев на території біля залізничного вокзалу, що спричиняло задимлення території, працівниками відділу із питань екології та охорони довкілля було відразу відреаговано та повідомлено поліцейського офіцера громади Олександра Шпака про вчинення даного правопорушення.

Прибувши на місце події поліцейський офіцер громади Олександр Шпак, з’ясувавши всі обставини даної події було складно адміністративні матеріали, а саме Протокол про адміністративне правопорушення за статтею 152 Кодексу України про Адміністративні Правопорушення та дані матеріали направлено до адміністративної комісії при виконавчому комітеті Корсунь-Шевченківської міської ради для прийняття рішення згідно чинного законодавства.

Шановні жителі! Дотримуйтесь норм чинного законодавства щодо охорони довкілля! У разі виявлення такого типу порушень – телефонуйте: правоохоронні органи 102, поліцейський громади 0975265605 або у міську раду 0981782510.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора