Пошук

Щорічно у третю неділю березня комунальники відзначають своє професійне свято – День працівників житлово –комунального господарства і побутового обслуговування населення.

Дата: 15.03.2024 11:48
Кількість переглядів: 85

Фото без опису

Цей день присвячений усім працівникам даної галузі, які виконують вкрай необхідну справу. Глибоко шаную працю кожного, хто своїми руками, вмінням і талантом забезпечує комфорт і затишок в оселях людей. Ваша щоденна невтомна праця особливо важлива та необхідна, ви робите життя нашої громади комфортним та упорядкованим, підтримуєте працездатність найважливіших систем життєзабезпечення. Щиро дякую за самовіддану, відповідальну та почесну працю на благо людей!

Напередодні професійного свята очільник громади Віталій МАЦЮК разом з керівниками комунальних підприємств привітали працівників відповідних комунальних підприємств громади та відзначили Почесними Грамотами та Подяками за сумлінне ставлення до виконання професійних обов'язків та високий професіоналізм.

Щира вдячність та повага усім працівникам житлово – комунального господарства, здоров’я, миру, людської вдячності та достатку, благополуччя та затишку у ваших родинах! Здійснення всіх життєвих планів і сподівань та якнайшвидшої Української Перемоги нам усім!🇺🇦



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора